Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Η ΑΔΕΔΥ καταγγέλλει το υπουργείο

Με ανακοίνωση της η εκτελεστική επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. συμπαραστέκεται στους εργαζομένους του Τ.Ε.Ε. για την κατάργηση εισφορών στο τεχνικό επιμελητήριο....

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών, γιατί με διάταξη που αναφέρεται σε υπό ψήφιση νομοσχέδιο του Υπουργείου τους, δρομολογούν την κατάργηση των εισφορών υπέρ ΤΕΕ, με αποτέλεσμα τη σχεδιασμένη αποδυνάμωση και διάλυση του, αφού με τη ρύθμιση αυτή αφαιρούν τα 2/3 των εσόδων του.

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τον Πρωθυπουργό της χώρας και τους δύο αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την Κυβέρνηση, άμεσα να παρέμβουν και να σταματήσουν τις μνημονιακές πολιτικές που συνθλίβουν και εξαφανίζουν υπηρεσίες υψηλής χρησιμότητας για την κοινωνία και τους πολίτες και συγχρόνως στέλνουν και άλλους εργαζόμενους να προστεθούν στα 2 εκατομμύρια  των ανέργων.
Με την απόφασή της αυτή η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. δηλώνει δημόσια την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη των εργαζομένων στο ΤΕΕ και ότι θα ενισχύσει ουσιαστικά την απόφασή τους, στον αγώνα που αποφάσισε η Γενική τους Συνέλευση, για την απόσυρση της επίμαχης διάταξης."


Πηγή: http://dimotikosafari.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου