Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Ανακοίνωση για το θάνατο του Κώστα Κόγια


Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 
ΕΝΩΣΗ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ  ΔΗΜΟΣΙΩΝ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ  ΑΝΩΤΑΤΩΝ  ΣΧΟΛΩΝ
e-mail: emdydas.magnesia@gmail.com URL:  http://emdydas-magnesia.blogspot.gr
Επικοινωνία: Αντώνης Ραφανίδης τηλ. 6973053011


ΒΟΛΟΣ 29-4-2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Βαθύτατη θλίψη και οργή προκάλεσε στην τοπική κοινωνία, η είδηση του θανάτου του Κώστα Κόγια, προέδρου της ΟΕΒΕΜ και των Περιπτεριούχων Ν. Μαγνησίας.

Θα θυμόμαστε πάντα τη μορφή του αγνού λαϊκού αγωνιστή που στη θέση του «εγώ» έθεσε το «εμείς» και αγωνίστηκε με πάθος και αφοσίωση στο όραμά του, που ήταν η ενότητα του λαού, η αλληλεγγύη και η δημοκρατία. Ο τραγικός θάνατός του «εμπλούτισε» τον κατάλογο των χιλιάδων θυμάτων της μνημονιακής λαίλαπας και των νεοφιλελεύθερων πολιτικών επιλογών που επιβάλει η παγκόσμια παρασιτική οικονομική ελίτ, κι αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ.

Δεσμευόμαστε, ότι όχι μόνο θα συνεχίσουμε, αλλά θα εντείνουμε την προσπάθειά μας να οργανώσουμε το συνδικαλιστικό κίνημα στην κατεύθυνση της ανατροπής της υφιστάμενης κατάστασης  που οδηγεί στην ερημοποίηση της χώρας μας και την οικονομική και φυσική εξόντωση του ελληνικού Λαού.

Απευθύνουμε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του Κώστα Κόγια, συνοδευόμενα με την ευχή και την προσδοκία ότι θα είναι το τελευταίο θύμα.

Για τον ΕΜΔΥΔΑΣ Μαγνησίας
Βόλος 29-4-2013

          Ο Πρόεδρος                                                Η Αναπληρωτής Γραμματέας


Αντώνης Ραφανίδης                                         Αναστασία Ετμεκτζόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου