Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ της ΕΛΜΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ προς ολα τα σωματεία για ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ την ΠΕΜΠΤΗ 16-5-2013 ώρα 7.00 μ.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ – ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ – ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Στην μαζική γενική συνέλευση των εκπαιδευτικών β΄βαθμιας εκπαίδευσης της Μαγνησίας οι καθηγητές υπερψήφισαν την πρόταση της ΟΛΜΕ. Οι καθηγητές με την παρουσία και την ψήφο τους έδειξαν ότι όχι μόνο δεν τρομοκρατούνται, αλλά στέλνουν ένα ηχηρό πολιτικό μήνυμα ενάντια στην πολιτική της  Τρι-κομματικής Κυβέρνησης, ένα μήνυμα σε όλη την κοινωνία, για την υπεράσπιση των συνταγματικών δικαιωμάτων, για την υπεράσπιση του Δημόσιου Σχολείου.

Η Κυβέρνηση με Προεδρικά Διατάγματα, που ούτε καν μας γνωστοποίησε, μέσα στις  διακοπές του Πάσχα, αποφάσισε να προσθέσει  στην ατέλειωτη στρατιά των ανέργων χιλιάδες αναπληρωτές και μόνιμους συναδέλφους μας. Αποφάσισε υποχρεωτικές μεταθέσεις στο Νομό, την Περιφέρεια ή και την Επικράτεια, θέτοντας σε ομηρία χιλιάδες εκπαιδευτικούς και την προσωπική και οικογενειακή ζωή τους σε πλήρη αβεβαιότητα.
Η Γενική μας Συνέλευση αποφάσισε μια σειρά μέτρα για την υλοποίηση του αγώνα μας.
Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς, το Ε.Κ.Β., τα σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τους φορείς,  τους γονείς, τους μαθητές, όλη την κοινωνία του Βόλου σε συλλαλητήριο την Πέμπτη 16 Μαΐου στην Πλατεία Ελευθερίας στις 7.μμ.
Η υπεράσπιση του Δημόσιου σχολείου είναι υπόθεση όλης της κοινωνίας, είναι κοινός ο αγώνας ενάντια στη διάλυση του.
Η απόκρουση της αντισυνταγματικής επιστράτευσης είναι υπόθεση όλων των εργαζομένων.

Το προεδρείο της Γ.Σ. της ΕΛΜΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου