Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

Η ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ καταγγέλλει την πρωτοφανή πραξικοπιματική και αντιδημοκρατική ενέργεια της τρικοματικής κυβέρνησης που αφορά στο κλείσιμο της Ελληνικής Ραδιοτηλεόρασης

 Π.Ο.   Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΝΩΣΕΩΝ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ  ΔΗΜΟΣΙΩΝ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ  ΑΝΩΤΑΤΩΝ  ΣΧΟΛΩΝ

Μαυρομματαίων 17,  104 34  ΑΘΗΝΑ
τηλ: 210-88.16.583  fax: 210-82.59.410 e-mail: emdydas@tee.gr URL: www.emdydas.gr
                                                                                                              
                                                                         Αθήνα,     12 / 6 / 2013
Αρ. Πρωτ.: 6587           

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Η ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ καταγγέλλει την πρωτοφανή πραξικοπιματική και αντιδημοκρατική      ενέργεια της τρικοματικής κυβέρνησης που αφορά στο κλείσιμο της Ελληνικής Ραδιοτηλεόρασης.
Με την απόφασή της αυτή η κυβέρνηση, επιβεβαίωσε σε κάθε δημοκρατικό πολίτη αυτής της χώρας, ότι ο αυταρχικός και αντιδημοκρατικός της κατήφορος δεν έχει τέλος, φέρνοντας στην μνήμη του Ελληνικού Λαού της πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας του τόπου μας.
Δεν είναι μόνο οι χιλιάδες εργαζόμενοι της Ελληνικής Ραδιοτηλεόρασης που θα προστεθούν στις στρατιές των ανέργων της κατάπτυστης αυτής μνημονιακής τριετίας, δεν είναι οι συνεχιζόμενες ιδιωτικοποιήσεις που δεν αφήνουν τίποτα το (Δημόσιο όρθιο δημόσιες υποδομές και έργα, υγεία, παιδεία, ενημέρωση, πολιτισμός, εκπαίδευση, ύδρευση, κλπ.), παραδίδοντας τα πάντα βορρά στα αδηφάγα ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα, είναι κυρίως ή αντισυνταγματική και αντιδημοκρατική εκτροπή του πολιτεύματος, που συνιστά ευθέως η συγκεκριμένη απόφαση.
Η Δημόσια Τηλεόραση και Ραδιοφωνία ανήκει στο Λαό και είναι δικαίωμα όλων.
Εκφράζοντας την ολόπλευρη αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους της Ελληνικής Ραδιοτηλεόρασης, καλούμε όλους τους Διπλ. Μηχανικούς του Δημοσίου να συμμετάσχουν      ενεργά στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται σ΄ όλη τη χώρα. 
          Είναι πλέον η στιγμή που συνολικά ο Ελληνικός Λαός οφείλει με τον μαζικό και ενωτικό αγώνα του να σπάσει τον κυβερνητικό αυταρχισμό, την τρομοκρατία και επιτέλους να ανατρέψει αυτή την βάρβαρη πολιτική και αυτούς που την εφαρμόζουν, διαλύοντας κυριολεκτικά τη χώρα και εξαθλιώνοντας το λαό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου